Friday, September 5, 2014

Majlis makan malam tahunan PNMB 2014

Hi lama betul tak update diary life aku kan.. Mesti 10 tahun akan datang aku akan complain asal aku malas sangat waktu ini.. Haha okey lah aku akan datang, aku masa ini akan update cerita semalam.

Tema anual dinner tahun ni ada kat ticket atas tu.. Mcm biasa aku tak le nak pakai mengikut tema kan.. Tak kuasa mak.. Tapi tengok kawan-kawan lain bergaya memang keboom lah.

Best dress malam itu.. Haha berani ko nyah nak pakai cengini. Sotong goreng tepung pon sodap.

Aku yang simple je kikiki dgn my friend 

Berposing dengan our bos. Yang bertopi tu.