Thursday, February 18, 2010

CNY holiday
















Cuti Chinese New Year minggu lalu aku dan keluarga tidak balik kampung. Mak dan abang aku datang ke kuala lumpur tido rumah aku selama 2 hari. Aku bawak diorang pergi ke taman titiwangsa. Entahlah tak tahu nak ajak diorang ke mana. Aku tak ada idea. Idea ke taman titiwangsa tu pun anak sedara aku suggested. Aku on jek... Esoknya kakak aku plan ajak ke PD. Mulanya berat hati nak pergi sebab Adam demam, tapi ari nak pergi tu si kecik ni dah ok pulak. Macam tahu-tahu jek kan.... kitaorang pun gerak dari umah aku ke PD lebih kurang pukul 10. Layan je la pic2 yang sempat di snap...